Kedves Érdeklődő!

Ezúton köszöntöm a Degenfeld-Schomburg Kastély rendezvényszervező csapatának a nevében!

Terdik János vagyok, a Kastély felújítása óta a családommal és kollégáimmal együtt szervezem a különböző rendezvényeket, azok közül is elsősorban az esküvőket. Célunk, hogy a Kastély páratlan szépségéhez illő, színvonalas szolgáltatásokat nyújtsunk és Vendégeink elégedetten és maradandó emlékekkel távozzanak. Ennek eléréséhez folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat és bővítjük, újítjuk meglévő készleteinket.

Fogadják szeretettel esküvői összefoglalónkat!

 

Vendégfogadás

Mivel is fogadják családtagjaikat, barátjaikat?
Alapesetben sós süteményekből, falatkákból, üdítőkből és alkoholos italokból lehet választani, de mivel minden Jegyespárnak lehet külön elképzelése a Vendégfogadásról, így ez kiegészülhet az egyedi kéréseikkel (macaron, nyalóka, muffin, koktélok...). 

 

 

 

Kihelyezett szertartás

Két külső helyszín közül választhatnak a hozzánk érkező párok. A Kastély előtti parkban tudják kimondani a Boldogító igent vagy a Kastély hátsó részén, egy kétszáz éves óriási platánfa alatt. A szertartáshoz szükséges berendezések biztosításának egyszeri költsége van, amely tartalmazza a képeken látható eskető pavilont, a székeket és a szertartás alatti hangosítást. A berendezések igény szerint egyénileg dekorálhatók!

 

 

A vacsora helyszíne

Kisebb létszámú esküvő, illetve rossz idő esetén a Kastély központi elhelyezkedésű Paulina terme áll a rendelkezésükre. Maximum 200 fős násznép esetén és kedvező időjárásnál az Anna teraszon biztosítunk helyet Önöknek és Vendégeiknek!
Anna teraszunkon már egy fedett rendezvényhelyszínt is kialakítottunk, pontosan a nagyobb befogadóképesség miatt.
A fix sátor oldalsó "falai" szabadon variálhatók.

A helyszínt 04:00-ig biztosítjuk vállalás szerint, de akkor sincs semmi baj, ha Önök ennél tovább szeretnék igénybe venni a helyszínt, felár ellenében ezt is megtehetik.

 

 

 

Catering

3 féle menüsor közül tudnak választani, melyek tartalmazzák az éjféli svédasztalos ajánlatot is, az ételsor az igények szerint rugalmasan alakítható.
Mivel saját konyhával rendelkezünk, az ételek frissen, helyben készülnek és a vacsora során a maximális kiszolgálásról kollégáink gondoskodnak!

 

Koktélpult

Egyedi kérésre előre meghatározott kb. 3 féle koktélt szolgálunk fel a rendezvény ideje alatt, készítünk alkoholos és alkoholmentes verziót is.

Ehhez nyújtanak exkluzív látványt világító bárpultjaink és dekorelemeink! 

 

Gyümölcssarok

 Amennyiben szeretnék színesíteni az ételválasztékot, úgy remek lehetőség a gyümölcssarok választása.

 

Vegyes sütemény

Kérhető általunk a sütemények biztosítása, ebben az esetben a vámospércsi Kiss Virág Cukrászda kínálatából, előre választott ízvilágú süteményeket szolgálunk fel. Amennyiben saját készítésű süteményeket szeretnének felkínálni, úgy egyéni behozatalra is van lehetőség.

 

Dekoráció

Bizonyos alapdekorációt tartalmaz a helyszín bérlése, ilyen például az egyik legmeghatározóbb elem a Szalvéta. Gondoljunk bele, mennyivel másabb hatást kelt egy barna, egy piros vagy például egy kék szín. Az Önöknek tetsző színvilágú damaszt hatású szalvétát, a hozzá illő asztalközepet és a fehér abroszt, valamint a menükártyát mi biztosítjuk.

/A képeken részben látható az általunk biztosított dekoráció, több ízben a profi dekoratőrök munkája érvényesül./

 

 

 

 Kreatív fotózás

Esküvőseink részére díjmentesen biztosítjuk a Kastélyt és a Kastélykertet a kreatív fotók elkészítésére.

 

Felár ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink

Virágfal

Saját készítésű virágfalunkat használhatják fotózáshoz, de akár fontos dekorációs szerepet tölthet be a szertartás közben.

Székszoknya

Fehér színű székszoknyát tudunk kérésre biztosítani, a hozzá választott színű masnival.

Damaszt szalvéta

 Fehér ruhaszalvéta kérhető, amelyet színes szalaggal, karikával, egyéb kiegészítőkkel tudnak még inkább egyedivé tenni.

 

Reméljük, hogy ezzel a kis ízelítővel elértük, hogy felkerültünk a lehetséges Esküvői helyszínek listájára és egy beszélgetéssel egybekötött körbevezetéssel meg tudjuk győzni, hogy a Degenfeld-Schomburg Kastély az, amire Ön is vágyik!

Egyedi ajánlatért vagy egy személyes találkozóért írjon nekünk az alábbi e-mail címre:

rendezveny@degenfeldkastely.com

 

További képeink megtekinthetők a Galéria menüpont alatt!

 

Bernadett & Sanyi  videó 2018

https://vimeo.com/291684362